You Are More

A kalandprogram

Tudnivalók és Jelentkezés

MÁJUSBAN indul, a klubrendszerben is működő, YouAreMore!™ kalandtúránk, melynek  több élő rendezvénye van. A fejlesztési programban a folyamatos digitális kapcsolaton keresztül, a hazai és külföldi coaching és életvezetési tanácsadó szakma nagyjaitól kap támogatást a privát, vagy a vállalat által támogatott klubtag.

JELENTKEZÉSI KÉRDŐÍV

Kérjük, hogy töltsd ki ezt a kérdőívet! Minél pontosabb infomációkat adsz meg nekünk magadról, annál konkrétabban és eredményesebben fogjuk tudni, hogy milyen programot állítsunk össze Neked. Jelöld meg az érdeklődési területeidet, és azt, hogy milyen formában szeretnél velünk állandó kapcsolatban lenni. Legkésőbb 7 napon belül megkeresünk. Köszönjük!

 

 A kalandtúra ismérvei

Az alábbiakban megismerheted a program előnyeit, az előadókat és a program blokkokat, melyekre jelentkezhetsz

Képernyőfotó 2014-11-21 - 15.41.30

Előnyök

A kalandutazás során felfedezed magadban azokat a Tehetségeket és Értékeket, amelyeket eddig szunnyadni hagytál, vagy nem használtál ki eléggé. Nem vagy egyedül azon az úton, melyre vállalkoztál, hanem több száz magaddal vágtok neki a kalandnak,  melynek során, ha támogatásra szoruslz, áll mindig melletted valaki.
Képernyőfotó 2014-11-21 - 15.41.30

A kalandtúravezetők

A kalandtúravezetők olyan magyar coachok és trénerek, akik több tízezer óra ügyfélélményt szereztek már másoknak, a szakmát elhivatottan és teljes felelősségük tudatában végzik. A saját területükön nevet és elismerést szerzett szakemberek.
Képernyőfotó 2014-11-21 - 15.41.30

A kaland témája

A kaland témáját Te választhatod meg, annak függvényében, hogy milyen céjaid vannak, illetve, hogy kinek a kiséretét ígényled a kalandtúravezetők közül. A témák között válthatsz is, illetve az évente minimum három ízben megrendezett élő eseményeken Mindenki számára ugyanazt az élményt nyújtjuk. A programok felépítése állandóan igazodik az ügyfél igényekhez. A fenti kérdőív segítségével nagyban segíthetsz nekünk abban, hogy megtaláljuk a megfelelő és legtöbbet keresett témákat a számotokra. 

FELHÍVÁS GONDOLKODÁSRA! FELHÍVÁS TETTRE!

 • Az emberek többsége boldogtalan, mert nincsen tisztában a saját tehetségeivel és erősségeivel!
  – GARANTÁLJUK, HOGY FELFEDEZED A BENNED SZUNNYADÓ TEHETSÉGEKET!
 • Az emberek többsége nem ismeri a saját céljait a következő évekre vonatkozóan.
  – GARANTÁLJUK, HOGY MEGTALÁLOD AZT, AMI A KÖVETKEZŐ 5-10 ÉVBEN KITELJESÍTI AZ ÉLETEDET!
 • Az emberek többsége, mégha célokkal is rendelkezik, de soha nem éri el azokat, mert nem tudja a lényegen tartani a fókuszát.
  – GARANTÁLJUK, HOGY 32 NAPON BELÜL ELÉRED A VÁLTOZÁST MAGADBAN!

comfortadventure_Fotor

A PROGRAM VEZETŐJE

Véleményem szerint, nagyon fontos, hogy boldoggá tegyél valakit az életben. Azonban, az is nagyon fontos, hogy Te magad legyél az első, akinél ezt eléred!


MMDirection_Fotor_320x360

Miért ajánlom Neked ezt a programot?

Elmondhatjuk, hogy a fejlett világ munkavállalói iszonyú sebességgel haladnak a teljes önmegsemmisítés felé. A burnout és egyéb manager betegségek riasztó számokat mutatnak. A fásultságban és  „belső felmondás“-ban élők száma túllépte a kritikus tömeget. Alapvetően – túl sok ember frusztrált és többet szeretne a szerepéből kihozni, de elfáradtak, és szenvednek attól, hogy a következő szintre jussanak a munkájukban. A munkaválallói felmérések alacsony elkötelezettségről, bizonytalan jövőkép érzetről, és a cserben hagyottakra jellemző létérzésről jelentenek, az emberek nem érzik magukat a vállalat vagy a feletteseik által megbecsülve. TE vagy az egyetlen, aki a maga számára ezen változtatni tud! Fedezd fel az értékeidet! Jelölj ki célokat! Maradj fókuszban!

A program hét lépése

 1. Tárd fel a helyzeted! – helyzetelemzés
 2. Ismerd meg magadat! – felmérés
 3. Építs az erősségeidre célokat! – tervezés
 4. Tágítsd ki a belső korlátaidat! – kihívásos élmény
 5. Tedd meg az első lépéseket! – kezdődik a változás
 6. Dolgozd fel az élményeket! – visszacsatolás, kontroll és reflexió
 7. Alakítsd ki a rutint! – önbizalom, szereptudat és önirányitás 
 8. +1 Nézzél a végtelenbe..! – NE ÁLLJ LE! 

Mit mondanak a programjainkról?


“A Siemens Magyarország teljes felsővezetése nevében, örömmel ajánljuk a Malchiner Maximilian Péter által fémjelzett programokat megvalósításra. Péter tréneri kvalítása és magasszínvonalú szakmai felkeszültsége több ízben is meggyőzött bennünket. Az általa vezetett You are more!™ workshop egyedülálló tematikájával és ismeretanyagával nyújtott maradandó élményt mindannyiunk számára. A programok tudásanyagát, és a közvetített információk értékét kiugróan hasznosnak találtuk.“ – Martin Dale Vezérigazgató és Tóth Gábor VP HR

 

“A T-Systems Vállalati Ügyféltámogatási területe is számos szervezeti és személyi változáson ment keresztül az elmúlt évek során – sikeresen! Ez többek között Péter személyre szabott, szakszerű munkájának is köszönhető. A nevéhez fűződő szakmai programok olyan ismereteket adnak az egyénekről és az általuk alkotott csapatról, melyek tudatos alkalmazása átsegíti az érintett egyéneket és szervezetet a mai kor akadályain.” – Takács Ilona Ágazatigazgató

 

„Hónapok távlatából nézve is érezzük a pozitív hatásokat, az energiát és az erőt, amit a képzés során szereztünk. A csapatom több tagja, maga is vezető lévén, ugyanilyen programot tervez a saját csapata számára, tovább akarván adni az élményt, amelyben részünk volt. Ajánlom minden vezetőnek és csapatnak!” – Bőthe Csaba Vezérigazgató

SZILY NÓRA

YAMportré Kopie_Fotor

Az ELTE BTK Pszichológia szakán szereztem diplomát, majd az egyetem befejezése után a médiában kezdtem dolgozni. Először a rádióban voltam riporter, ott tanultam a szakma alapjait, aztán jött a televíziózás, és évekkel később az írás is. A közszolgálati médiumokban megtanultam az alázatot, a kereskedelmiben pedig a tempót. Több ezer beszélgetésen túl, jó pár éve az igazi terepem a feltáró, mélyinterjúk műfaja lett. Kikristályosodott bennem, hogy a látszásnál sokkal fontosabb a láttatás. Hogy az ítéletmentes kíváncsiság és a megértés vágya vezérel. Az interakció az a terep, ami a flow-t jelenti, az értő figyelem révén elmélyülni helyzetekben, dilemmákban, életekben, sorsokban. Az X-Faktor indulásakor felkértek „lélekmentornak”, és ezzel kezdtem visszakanyarodni a „gyökerekhez”. Elvégeztem BánCoaching & Supervisio Képző-Központ másfél éves képzését, majd a Cora Besser-Siegmund és Harry Siegmund által kifejlesztett WingWave coaching (készségfejlesztés és stresszkezelés) módszerét is elsajátítottam. Megtanultam az Innermetrix – axológia alapú személyiségdiagnosztikáját. Arra törekedtem, törekszem, hogy minél több eszközhöz nyúlhassak a munkám során. Kiléptem a stúdiók világából. Az újságírói munka mellett évek óta coachinggal is foglalkozom. Emellett előadásokat tartok, valamint összeállítottam egy érzelmi intelligencia fejlesztő tréninget, és egy kommunikációt fejlesztő tematikát is, melyekbe a szakmai tapasztalataim és az életem eszenciáit raktam bele.

Folyamatosan képzem magam, mert hiszem, hogy ez a korszerűség, a hatékonyság és a „szellemesség” garanciája. You are more – ez a vezérelvem. Feltárni, megismerni, kiaknázni, fejleszteni – többé válni! Egyénenként és együtt is – haladva a személyiség kiteljesedése felé.

MÜLLER CSILLA

MÜLLER CSILLA1_Fotor

Coach és nemzetközileg akkreditált Innermetrix konzulens vagyok. Hosszú volt az út, amíg eljutottam odáig, hogy ezt a mondatot leírhatom magamról.

Elsődleges feladatom támogató környezetet és kedvező feltételeket teremteni ahhoz, hogy egyéni és szakmai céljait könnyedebben, az Ön számára legmegfelelőbben, testreszabottan érhesse el. Kibontakoztathassa tehetségét, megvalósíthassa karrier álmait és a legideálisabb döntéseket hozza meg.
Meggyőződésem, hogy mindenki képes a változásra. Ha az önismerete megfelelő szinten van, mindenkiben megvan a Tehetség ahhoz, hogy sikeres és még sikeresebb legyen! Ha egyszer Ön is megtapasztalja, hogy képes valódi és fontos változások megvalósítására, az megerősíti. Magabiztosan, kiegyensúlyozatottan élheti az életét vezetőként és magánemberként egyaránt.
Sikeres vállalkozások élén, vezetőként dolgoztam évekig. Mint mindenhol az üzleti szférában, a kitűzött célok mindig egyértelműek voltak számomra: legyen sikeres és jövedelmező az üzlet. Az évek során a figyelmem egyre inkább a dolgok “hogyan”-ja felé fordult. Azaz milyen módon lehet a magunk és kollégáink motivációit, tehetségét és személyes beállítódásait az áhított üzleti siker szolgálatába állítani.
Szeretem, hogy a coaching nem egy “megmondó” módszer, hanem kihozza belőlünk a megoldást, miközben megőrizzük felelősségünket a változásokban és változtatásokban.
Mikor kérdezte meg azt Öntől valaki, hogy mit csinál most, mik a céljai és hova szeretne eljutni, hogy azután a megvalósításban is támogassa?

SIMON ANDRÁS

SimonAndrásMérnök-közgazdász. Több éves banki-, és nagyvállalati vezetői tapasztalata alapján saját élményekből is merít tanácsadói munkája során. Vállalatvezetés elméleti ismereteit két évig spanyolországi ösztöndíjasként folytatott tanulmányaival alapozta meg. 2002 óta önálló tréner, szervezetfejlesztési tanácsadó. Szakmai pályafutását mindig a mozgás iránti szenvedélye kísérte. Egyes tréningjei alapjául szolgáló sportágak többek között a lovakhoz, az íjászathoz, vagy a hegymászáshoz kötődnek. Extrém programjai közül a parázson járást Milánóban sajátította el.
Tréneri célkitűzése a csoport és személyes hatékonyság fejlesztése, az egyéni képességek kibontakoztatása, a csoportközi együttműködést gátló tényezők lebontása. Az elmúlt évek során tréningjein több multinacionális nagyvállalat csoportjai vettek részt. Kiscsoportos, 12-18 fős tréningek mellett sikeres programokat tart nagyobb létszámú 50-80 fős csapatok számára is.

A jobb felhasználói élmény érdekében a sütik használatát el kell fogadnod. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás